Selecteer een pagina

Wat zeggen klanten over mij?

 

Met veel klanten werk ik langere tijd samen, voor sommige klanten doe ik een opdracht.
Ook werk ik veel samen met (technische) collega’s, zo heb ik altijd iemand in mijn netwerk die mij of mijn klant verder kan helpen.

Een aantal klanten schreef een testimonial voor mij, hoe leuk!

“Door een samenloop van omstandigheden besloot ik met één van mijn programma’s per direct over te stappen naar Huddle. En als ik zeg ‘per direct’ dan is dat bij mij ook ‘per direct’; ik realiseerde ik me vrijdag dat ik om wilde/moest en ik wilde op maandag operationeel zijn. Ik plaatste op vrijdagavond een oproep in mijn FB groep, waarop Janneke direct en ook zeer professioneel reageerde. De communicatie daarna ging zodanig snel dat ik wist dat zij wist wat ik wilde en dat ik er op kon vertrouwen dat ze de klus ging klaren. Wat met name voor haar pleitte was haar enorme flexibiiteit en hoe ze rondom haar 5 (!) kinderen en een Sinterklaasviering de klus oppakte. Zoals ik verwachtte waren we op zondagavond operationeel.

Ik was zeer tevreden over Janneke’s snelheid, flexibiliteit, deskundigheid. Daarbij deed ze ook een aantal zeer goede suggesties tav de inrichting waar ik zelf nog niet over nagedacht had en was de communicatie kort en concreet, waar ik erg van hou.

Kortom; mission accomplished, zonder gestress en op tijd.”

Veronique Prins

www.veroniqueprins.nl

“Door een volle agenda en het feit dat ik mijn ondernemerschap combineer met het moederschap en in beiden volledig aanwezig wil blijven, ben ik terecht gekomen bij Janneke.

Janneke heeft voor mij het volledige websitebeheer uit handen genomen en mijn mailingen vanuit Mailchimp opgezet en uitgewerkt.

Het heeft mij veel rust en tijd opgeleverd, waarin ik met mijn klanten en corebusiness bezig kon zijn. Janneke zocht uit wat nodig was, beheerde ook de betaalkoppelingen van de website, voegde Calendly toe en schakelde met mij als er zaken nodig waren. (Bijvoorbeeld extra informatie of toevoegingen op de inhoud van de content) Ook dacht ze mee in het concreet maken van de content op mijn website en kwam ze met ideeën om de website aantrekkelijker of eenvoudiger voor de bezoeker te maken.

Elke maand hadden we een call en bepaalden we wat de prioriteiten waren in de volgende maand. Een fijn sparmoment, waarbij Janneke meedacht en me spiegelde op de keuzes die ik maak, ook wat betreft mijn aanbod en funnel.

Janneke is gedreven, flexibel, schakelt snel en enthousiast. Ik heb met heel veel plezier samengewerkt en voelde me gesteund omdat ik wist dat zaken opgepakt werden en ik het niet zelf hoefde te doen.

Dit heeft mij ruimte, rust, een ontspannen vakantie met het gezin en focus in mijn agenda opgeleverd. Janneke, dankjewel voor de hele fijne samenwerking!”

Phil Stals

www.philstals.nl

“Janneke is erg vriendelijk, eerlijk en komt met mooie en goede alternatieven.

Ik vind en vond het erg prettig om met haar samen te werken en de volgende opdracht staat alweer in de stijgers!
Topper!”

Janneke ter Bille

www.conduct10.nl

“Ik werk al zo een twee jaar samen met Janneke. Janneke is vriendelijk, duidelijk, gebruikt geen moeilijke termen en is inmiddels wel meer dan een collega.

Ze is echt mijn technische alleskunner, zo fijn!”

Suzan Biemans

www.suzanbiemans.nl

Stuur een appje.
Heb je een vraag? App me gerust!
Appen met Janneke
Hi 👋

Heb je een vraag over mijn aanbod wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.